Privatlivspolitik

Anonymitet

Brugen af Hellevad og Ørum Kirkers hjemmeside (www.hellevadkirke.dk / www.hellevadsogn.dk / www.oerumkirke.dk / www.oerumsogn.dk) er fuldstændig anonym. Der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig abonnement for fx pressemeddelelser. Websitet indeholder cookies fra følgende tredjepart: Google YouTube.

Abonnementer

Ved tilmelding til Hellevad og Ørum Kirkers nyhedsbreve, registreres den e‐mailadresse, som du selv afgiver. Oplysningerne benyttes udelukkende til at sende dig nyhedsbreve fra Hellevad og Ørum Kirker. Oplysningerne opbevares hos kirkens databehandler ChurchDesk.

Personoplysninger

Vi indsamler kun personoplysninger efter samtykke, som gives ved til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål. Vi indsamler og behandler kun oplysninger i det omfang du selv giver samtykke hertil. Det kan være i forbindelse med tilmeldinger til arrangementer eller nyhedsbrev.

Dataansvarlig

Hellevad og Ørum Kirkers dataansvarlige er Hellevad-Ørum Sognes Menighedsråd, Brønderslev Provsti, Aalborg Stift. Menighedsrådet er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

Aftaler med databehandlere

Hellevad-Ørum Sognes Menighedsråd har databehandleraftaler med ChurchDesk i forhold til hjemmesiden. Se deres privatlivspolitik på churchdesk.dk

Sikkerhedsforanstaltninger

Oplysningerne opbevares i kun det tidsrum, det er relevante og slettes herefter. Du kan altid få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvordan vi behandler disse. Hvis du ønsker at få indsigt i disse oplysninger kan du kontakte os via mail: 8449@sogn.dk

Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.