Eksterne hjemmesider

Brønderslev Provsti er vores "kirkekommune". Læs om tilbud, aktiviteter og samarbejder på tværs af sognene, kalenderoversigt over gudstjenester og arrangementer i hele provstiet, og om provstiets forretninger.

Aalborg Stift er vores øverste kirkelige myndighed, og biskoppen hedder Thomas Reinholdt Rasmussen. Besøg stifts hjemmeside og fordyb dig i forskellige temaer, læs aktuelle artikler og find informationer om stiftets virke.

Aalborg Domkirke er stiftets hovedkirke, og afløste i 1554 Børglum Kloster som domkirke i det nydannede Aalborg Stift. Kirken bærer stadig sit oprindelige navn, Budolfi Kirke, som stammer efter den engelske benediktinermunk Skt. Botholphus.

Folkekirkens Skoletjeneste i Brønderslev Kommune har eksisteret siden 2013, og dækker hele Brønderslev Kommune. Skoletjenesten tilbyder spændende og relevante undervisningsmaterialer, projekter og events i faget kristendomskundskab for alle grundskoler, samt konsulentbistand til undervisere indenfor det kristendomsfaglige fagområde. Ønsket er, at medvirke til, at undervisningen i faget bliver varieret, relevant og inspirerende for både elever og lærere.