Om os og kirkerne

Kirkepersonale

Kontaktinfo til sognepræsten og medarbejderne ved Hellevad og Ørum Kirker.

Menighedsråd

Kontaktinfo menighedsråd, kommende mødedatoer og protokollen fra rådsmøderne.

Hellevad Kirke

Om Hellevad Kirke og sognets historie.

Ørum Kirke

Om Ørum Kirke og sognets historie.

Konfirmandstuen

Adressen på Konfirmandstuen i Klokkerholm.

Eksterne hjemmesider

Brønderslev Provsti er vores "kirkekommune". Læs om tilbud, aktiviteter og samarbejder på tværs af sognene, kalenderoversigt over gudstjenester og arrangementer i hele provstiet, og om provstiets forretninger.

Aalborg Stift er vores øverste kirkelige myndighed, og biskoppen hedder Thomas Reinholdt Rasmussen. Besøg stifts hjemmeside og fordyb dig i forskellige temaer, læs aktuelle artikler og find informationer om stiftets virke.

Aalborg Domkirke er stiftets hovedkirke, og afløste i 1554 Børglum Kloster som domkirke i det nydannede Aalborg Stift. Kirken bærer stadig sit oprindelige navn, Budolfi Kirke, som stammer efter den engelske benediktinermunk Skt. Botholphus.

Folkekirkens Skoletjeneste i Brønderslev Kommune har eksisteret siden 2013, og dækker hele Brønderslev Kommune. Skoletjenesten tilbyder spændende og relevante undervisningsmaterialer, projekter og events i faget kristendomskundskab for alle grundskoler, samt konsulentbistand til undervisere indenfor det kristendomsfaglige fagområde. Ønsket er, at medvirke til, at undervisningen i faget bliver varieret, relevant og inspirerende for både elever og lærere.