Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

'Min storebror har 12 skeer' | Foredragsaften ved Birgitte Kassa i Konfirmandstuen

SEP
05

'Min storebror har 12 skeer' | Foredragsaften ved Birgitte Kassa i Konfirmandstuen


Dato Tirsdag d. 5. september 2023, kl. 19:00
Sted Bredkær Præstegård, Bredkærsvej 22, 9320 Hjallerup
Medvirkende
Birgitte Kassa
Pris
Gratis entré (kaffe/brød 20 kr.).
'Min storebror har 12 skeer' | Foredragsaften ved Birgitte Kassa i Konfirmandstuen

Birgitte Kassa er medforfatter til børnebogen “Min storebror har 12 skeer” som udkom i sommeren 2022 - en børnebog som hjælper børn, familier og fagfolk til at kunne tale med børn om autisme og neurodivergens på en kærlig og konkret måde.

Birgitte Kassa er mor til 3, hvoraf den ældste er diagnosticeret med infantil autisme, adhd og søvnforstyrrelse. Derudover er Birgitte opvokset med storesøster som endelig fik sin autismediagnose i sine 20ere, efter en række år med mistrivsel.

Birgitte vil fortælle om de tegn og den adfærd som ledte til, at deres søn blev udredt; derudover vil hun fortælle om hverdagen med blandt andet hjemmetræning og hvorfor de som familie har prioriteret at have alle 3 børn hjemme og arbejde intensivt med børnenes søskendedynamikker.

I forlængelse af dette vil Birgitte komme omkring de erfaringer og refleksioner som hun har fået med sig i forhold til selv at være søskende til en sendiagnosticeret autist, og hvad det har betydet for hendes egen opvækst, og de perspektiver hun i dag har omkring søskende og neurodivergens.

Fagligt har Birgitte en baggrund som socialrådgiver og cand.soc, derudover er hun efteruddannet indenfor narrativ familieterapi.

Tirsdag den 5. september 2023 i Konfirmandstuen kl. 19. Gratis entré (kaffe/brød 20 kr.).