Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

'Vi mærkelige mennesker' | Koncert med Lars Jakobsen Trio i Ørum Kirke

SEP
14

'Vi mærkelige mennesker' | Koncert med Lars Jakobsen Trio i Ørum Kirke


Dato Torsdag d. 14. september 2023, kl. 19:00
Sted Ørum Kirke, Bjørnbækvej 37, 9320 Hjallerup
Medvirkende
Lars Jakobsen Trio
Pris
Gratis entré.
'Vi mærkelige mennesker' | Koncert med Lars Jakobsen Trio i Ørum Kirke

Glæd jer til en aften med LARS JAKOBSEN TRIO fra Lønstrup. De tre friske musikanter i Lars Jakobsen Trio har spillet for nord- og midtjyderne i flere år og i mange forskellige sammenhænge.

De optræder med Lars Jakobsens egne tekster og melodier, først og fremmest, men der er også genhør med kendte sange, som publikum inviteres til at synge med på.

Koncerterne handler om vi ”mærkelige” mennesker. Om alle de sjove, skøre og underlige måder vi viser os frem på. Der er nok at grine af og undres over, når vi mange gange siger et og gør det stik modsatte. Det handler fx om tro og tvivl, kærlighed, sygdom, gamle og unge, ægteskabet, EDB-trakasserier.

Vi er mange ”uheldige helte”, og vi bør først og fremmest grine af os selv og gerne more os i fællesskab over alt det pudsige, vi oplever.

ET særligt emne i koncerten er beretninger om livet ved den barske vestkyst, oppe i Lønstrup og omkring Rubjerg Knude. Og vi skal blandt andet synge sangen ”Glitrende hav”, skrevet af Lønstrups kendte visesanger og historiefortæller, Inger Lauritzen.

Musikalsk har Lars Jakobsen igennem årene bevæget sig hjemmevant i både folkemusik, pop og rock og country. I Lars Jakobsen Trio blander han det hele og lægger vægten på den gode melodi og de vedkommende tekster, som vi alle kan forstå og nikke genkendende til.

Der er lagt op til et par timer i gemytligt selskab med historier, koncert og fællessang med Lars Jakobsen på guitar, Kurt Nielsen klaver og Tony Henriksen på bas.

Torsdag den 14. september 2023 i Ørum Kirke kl. 19. Gratis entré.