Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 3. juni 2022, kl. 09:00
Sted Hellevad Kirke, Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup
Lasse Christensen
Gratis entré.
Morgensang og rundstykker i Hellevad Kirke

Start dagen med en halvtimes morgensang efterfulgt af rundstykker og kaffe. Vi har forberedt seks sange og salmer fra Salmebogen, Højskolesangbogen og salmebogstillægget 100 salmer. Hør derudover korsang, et ord til dagen og musik. Ved klaveret sidder organist Lasse Christensen.

Vi synger morgensang den første fredag i sommermånederne i kirkerne, hhv. den 3. juni og 1. juli i Hellevad Kirke kl. 9, og 5. august i Ørum Kirke kl. 9.

Fredag den 3. juni i Hellevad Kirke kl. 9. Deltagelse er gratis.

Programmet for morgensangen:

Præludium: Den mørke nat forgangen er, Jesper Madsen

To salmer fra Salmebogen: 736 Den mørke nat forgangen er og 753 Gud, du, som lyset og dagen oplod

Morgenbøn

Korsats: Lysets engel går med glans, arr. Jørgen Graven Nielsen

To salmer fra 100 salmer: 813 Solen begynder at gløde og 868 Blinkende dråber

Interludium: Præludium i C-dur, Johann Sebastian Bach fra Das Wohltemperierte Klavier

Ord til dagen og Fadervor

To sange fra den nye højskolesangbog: Lige før timerne mørkner i juni og Godmorgen, lille land

Velbekomme: Kaffe og rundstykker