Begivenheden har allerede fundet sted.

[Kristi himmelfartsdag] Pilgrimsgudstjeneste i Ørum Kirke og vandring rundt om Ørum

MAJ
26

Dato Torsdag d. 26. maj 2022, kl. 10:00
Sted Ørum Kirke, Bjørnbækvej 37, 9320 Hjallerup
Sandra Fossdal Nielsen
Gratis deltagelse.

Ørum Rundt - En pilgrimsvandring på Kristi himmelfartsdag

Kristi himmelfartsdag har vi planlagt en vandretur på 3-4 km. rundt i Ørum. Vi begynder med gudstjeneste i Ørum Kirke kl. 10 og drager efterfølgende afsted. Medbring madpakke og drikkedunk, godt fodtøj og praktisk tøj. Menighedsrådet serverer blødt brød og kaffe undervejs. Det er gratis at deltage.

I tilfælde af vedvarende regn afholdes blot gudstjenesten. Lokalhistorisk arkiv laver en udstilling med gamle fotografier fra Ørum, som bliver udstillet i Klubhuset ved sportspladsen. Udstillingen kan ses uanset hvordan vejret arter sig.

Medbring: Mad og drikke til turen, godt fodtøj, praktisk tøj og evt. sikkerhedsvest.

Det er gratis at deltage, men man kan støtte kirkens julehjælp ved at lægge et bidrag i kirkebøssen, eller støtte flygtningene fra Ukraine med et bidrag til Folkekirkens Nødhjælp via MobilePay på 11 75 45.

Vandringen:

Velkommen til en tur på 3-4 km. Ruten kan afkortes undervejs efter behov.

Vi begynder med morgengudstjeneste i Ørum Kirke kl. 10. Efter en halvtimes andagt går vi mod nord ad Bjørnbækvej, rundt om Ørum Sø, og videre mod Gammel Ørum. Før vi når vejen mod Klokkerholm (Østermarksvej) drejer vi til venstre ad Smedegårdsvej, og går langs vejen til vejens ende, hvor vi går mod højre ad Hollenstedvej. Ved første vej på venstre hånd drejer vi hen ad Bækkevej, som ender ved Vestermarksvej. Her går ruten til venstre mod Ørum By. Vi går ind mod sportspladsen og holder en pause ved Klubhuset. Her nyder vi vores medbragte madpakker og drikkevarer. I Klubhuset udstiller Lokalhistorisk Arkiv for Hellevad og Ørum Sogne gamle fotografier fra Ørum, som man kan kigge på.

Efter frokostpausen går ruten videre fra sportspladsen til Vægtervej, hvor vi følger en rute gennem plantagen hen bagom savværket. Vi krydser Bjørnbækvej og går over til Oasen, hvor der serveres blødt brød og kaffe/te.

Sidste etape går fra Oasen mod Trøgdrupvej og tilbage til Ørum Kirke. En anden mulighed er at krydse Bjørnbækvej igen og gå tilbage gennem plantagen til Vægtervej, og tilbage til kirken.

I våbenhuset har menighedsrådet lagt en mappe med den nye kirkegårdsplan, som man med interesse kan kigge i.

Der er toiletter ved kirkens graver-/servicebygning, klubhuset og WC-skur i Oasen.

Har man behov for hjælp undervejs, kan man ringe på telefon 23 46 28 63.

Programmet for morgensangen:

Præludium: Nu vågne alle Guds fugle små, Jesper Madsen
Salme: 748 Nu vågne alle Guds fugle små
Hilsen og bøn
Trosbekendelsen
Salme: 850 Gud, du kender alle mine veje
Prædiken og lovprisning
Salme: 29 Spænd over os dit himmelsejl
Kirkebøn, fadervor, velsignelse
Salme: 807 Den lange lyse sommerdag
Exitus: Må din vej gå dig i møde