Begivenheden har allerede fundet sted.

'Hornmusik og champagnepropper' med Brønderslev Harmoniorkester i Hellevad Kirke

22

Dato Tirsdag d. 22. februar 2022, kl. 19:00
Sted Hellevad Kirke, Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup
Brønderslev Harmoniorkester
Gratis entré.

NYTÅRSKONCERT MED BRØNDERSLEV HARMONIORKESTER

Der bliver spillet for fuld musik, når Brønderslev Harmoniorkester spiller nytårskoncert i Hellevad Kirke. Programmet bliver festligt, folkeligt og flot, og der bliver også mulighed for at synge med på et par af numrene.

Brønderslev Harmoniorkester består af 30 musikere i alderen 19 til 80 år. De spiller et bredt repertoire fra den klassiske musik til den populære musik. Orkesteret ledes af dirigent Mogens B.B. Jensen og spiller årligt en del koncerter, som trækker fulde huse. De sætter en ære i at underholde på bedste vis med musik og sjove indslag. Der er således lagt op til en festlig nytårskoncert i Hellevad Kirke, hvor alle er velkomne.

Efterfølgende er Klokkerholm Borgerforening vært ved kransekage og boblevand. Koncerten støttes af Brønderslev Kommunes kulturpulje.

Tirsdag den 22. februar 2022 i Hellevad Kirke kl. 19. Gratis entré.